Wenst u meer informatie? Bel ons +32(0)52446668
Laden
Bezig met toevoegen...

Horeca & Bedrijvenservice

Via onze groothandel bedienen wij wekelijks ongeveer 150 horecazaken en bedrijven uit de regio.

Horeca

Leveringen van dranken aan horecaklanten is momenteel de hoofdactiviteit van onze zaak.  Onze belangrijkste troeven zijn onze klantvriendelijkheid, onze flexibiliteit en onze service.

Indien u als nieuwe of bestaande horecazaak beroep wenst te doen op onze diensten kan u ons steeds contacteren. Wij zullen zo spoedig mogelijk een afspraak met u regelen om samen de mogelijkheden van onze samenwerking te bespreken en u een gepaste offerte te bezorgen.

Indien u toe bent aan een nieuwe uitdaging in de horecasector en u bent nog op zoek naar een uitbating, dan kan u ook bij ons terecht in uw zoektocht naar een geschikte zaak.

Bedrijven

Indien u als bedrijfsleider, in de regio Oost-Vlaanderen, op zoek bent naar een drankenleverancier voor de levering van dranken voor uw personeel of voor de klanten, die uw bedrijf bezoeken, verzoeken wij u ons te contacteren.  Rekening houdend met uw geschatte jaarlijkse afname en de door u gekozen leveringswijze zullen wij u een concurrentiële offerte laten geworden.

Voor de levering van dranken aan openbare instellingen en ziekenhuizen kunnen wij interessante voorwaarden uitwerken en mooie referenties voorleggen. Voor de kleinere drankenhandelaars die diverse dranken, omwille van te kleine volumes, niet rechtstreeks bij de leverancier kunnen bestellen, kunnen wij steeds een geschikt voorstel uitwerken voor levering of afhaling van deze dranken.

Indien u hiervoor interesse mocht vertonen gelieve ons te contacteren.

Online bestellen

Bent U reeds klant, dan bieden wij U vanaf heden, de mogelijkheid om online uw orders, facturen, prijzen, ... te raadplegen via deze website.  Tevens hebt U dan ook de mogelijk om zelf uw orders in te voeren.  Vraag vandaag nog uw login aan!!

Laden
Laden